dinsdag 24 september 2013

Bruis was bruisend!

Bruis was bruisend...!
een gezellig en goed georganiseerd feestje was het. Wederom veel bekenden gezien en gesproken. Lekker weer gehad (ondanks de dreiging), leuke muziek en vooral veel lol. Zaterdag met z'n tweetjes geweest en zondag met de jongens. Katrien werd opgedoft door Hanneke want zonder lippenstift kun je natuurlijk de vips geen bandjes omdoen. Joyce is getuige de foto ook altijd in voor een goeie grap (maar dat wisten we al :-)  ) en Jip was er ook met vriendinnen uit Utrecht. Erg gezellig dus weer!

Op zondag hadden de heren via Katrien backstage bandjes gekregen en hebben dus ook iets mee gekregen van het gedoe achter de schermen maar hun grootste interesse was toch wel het ophalen van lege bekers. Nadat ze ontdekt hadden dat er per beker een euro verdiend kon worden was het hek van de dam en werden er bekers uit alle hoeken en gaten gehaald, gevonden en gevraagd. Uiteindelijke opbrengst 24 euro! Goed gedaan, Cas en Puck

Zoals ik zei veel bekenden gezien en gesproken en dat heeft wederom goed gedaan. Het was een mooi georganiseerd festival (chapeau Bert), het weer werkte mee dus wat kunnen we ons nog meer wensen anders dan volgend jaar weer een nieuwe versie!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten