dinsdag 31 december 2013

op de valreep van 2013

Het is alweer een tijdje geleden dat ik jullie van nieuwe informatie voorzag....november was voor t laatst na de vierde chemo. Het is nu 31 december 2013 en de vijfde chemo is inmiddels achter de rug, de zesde staat gepland voor 2 januari 2014 en op 14 januari word er weer een scan gemaakt om te zien of de effecten van de chemo nog steeds zo maximaal zijn als na de eerste 3 kuren.

Tot nu toe gaat het ons redelijk af. De eerste 10 dagen na de infusen zijn weliswaar niet fijn en vooral ook emotioneel wel belastend maar als ik zie wat je allemaal voor bijwerkingen kunt krijgen, dan hoor je mij vooralsnog niet klagen. De dagen na de eerste 10 en zeker de pillen vrije week zijn echt 'geniet' weken en dat is heel fijn.

Kerst was ook gezellig met familie in Breda op 2e kerstdag en met Theo, Angele, Roy en Balou op 1e kerstdag. Het heeft heerlijk gesmaakt dus dat doen we in 2014 zeker nog eens over...

En nu staan we dus op de valreep van 2013....een jaar met slecht nieuws.....maar ook een jaar met veel mooie gebeurtenissen en herinneringen. En dat moeten we blijven doen, ons de mooie zaken, gebeurtenissen en momenten herinneren. Af en toe stil staan bij wat ons overkomt en denken aan diegenen die er al niet meer zijn maar dan vooral weer vooruit kijken en mooie plannen maken en uitvoeren. Want daar gaat het om, de plannen, wensen of ideeen die je hebt ook uitvoeren en gewoon doen.

Tja, dat zijn zo een beetje de overpeinzingen die ik heb in afwachting van 2014....nog zo'n 8 uurtjes en dan knallen we het nieuwe jaar in! Ik wens iedereen een heel fijn, gelukkig, gezond maar vooral uitvoerend 2014 toe! Ga er dit jaar voor, stel het niet langer uit en maak je wensen waar....dat wens ik jullie allemaal!

tot in 2014!
Bas